Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

BESTIL FOR MERE END 500 KR. OG FÅ GRATIS LEVERING

te og cocktails

Te går vidunderligt sammen med andre ingredienser, når du laver lækre cocktails. På ethvert tidspunkt af dagen forvandler te let klassiske coktails, giver delikate noter til et glas champagne og løfter en punch eller til et raffineret niveau.

MATCHA FRAPPÉ

Du skal bruge:

2 tsk økologisk Matcha Latte
2 tsk rørsukker
2,5 dl mælk
1 håndfuld knust is

 Sådan gør du:

  • Hæld matcha latte i en drinksshaker.
  • Tilsæt mælk og sukker og derefter den knuste is.
  • Ryst kraftigt i ca. 20 sekunder. Dette vil skabe et rigt skum til din latte.
  • God fornøjelse!

jordbær-granité

Du skal bruge:

8 g Strawberry Granita
20 cl vand
75 g jordbær
1 spsk (15 ml) rørsukkersirup
½ citron

Sådan gør du:

  • Lad 8 g Strawberry Granita trække i 20 cl vand ved stuetemperatur i en time.
  • Fjern teen og sæt teen på køl.
  • Rengør jordbærrene og knus dem i en blender.
  • Tilsæt teen til jordbærpuréen.
  • Tilsæt derefter rørsukkersirup og et par dråber citronsaft.
  • Hæld blandingen i en lufttæt beholder, og stil den i fryseren i cirka 4 timer, skrab hver time med en gaffel for at bryde de frosne dele på siderne i mindre stykker og bringe dem tilbage til midten.
  • Når den ønskede granité-konsistens er opnået, så hælder du granitaen i små glas
  • Nyd med en ske!

peach crush

Du skal bruge:

24 g Icy Peach
50 cl vand
10 hindbær
50 cl hindbærcoulis (pureret hindbær)
4 cl rosensirup

Sådan gør du:

  • Lad 24 g Icy Peach trække i 50 cl vand ved stuetemperatur i 45 minutter.
  • Brug en karaffel eller to store glas.
  • Tilføj hindbær, rosensirup og hindbærcoulis til Icy Peach-teen.
  • Bland med en ske.
  • Lad tilberedningen køle af i 1,5 time.
  • Server godt afkølet!

LEMONADE MED Thé des sources

Du skal bruge:

8 g Thé des Sources
½ liter lemonade (evt. hjemmelavet)
Et par mynteblade
En skive citron

Sådan gør du:

  • Lad 8 g Thé des Sources trække i 30 min. i en hjemmelavet lemonade.
  • Fjern teen og stil lemonaden på køl i mindst 1 time.
  • Tilsæt et par mynteblade og en skive citron inden servering.
  • Voilà!

punch med Alizés Winds tea

Du skal bruge:

8 g Alizés Winds Tea
¼ liter rom
½ liter appelsinjuice
20 cl abrikossaft
2 spsk flydende rørsukkersirup

Sådan gør du:

  • Lad teen trække i ¼ liter rom i 4 timer på køl.
  • Fjern teen.
  • Tilsæt derefter appelsinjuice, abrikossaft og flydende rørsukkersirup.
  • Bland punchen med en stor ske.
  • Skål!

PU ERH IMPÉRIAL LATTE

Du skal bruge:

8g Pu Erh Imperial
25 cl mælk
25 cl vand

Sådan gør du:

Bryg 8 g te i en blanding af 25 cl vand ved 95°C og 25 cl varm mælk.

Dette er den ældgamle tibetanske tradition med "Po Cha" eller "Smørte".

JASMIN DREAMS

Du skal bruge:

6 tsk Grand Jasmine Chun Feng
3 cl cognac, fx Martell Blue Swift
5 ml frisk citronsaft
10 ml vaniljesirup

Sådan gør du:

  • Lad Grand Jasmine Chun Feng trække i 70 cl 75°C grader varmt vand i 15 minutter
  • Hæld teen i et stort glas og stil den i køleskabet i 3 til 4 timer
  • Hæld cognac, frisk citronsaft, vaniljesirup og teen i en shaker.
  • Tilsæt isterninger og ryst i 10-15 sekunder.
  • Filtrer derefter i et afkølet glas.
  • Servér.

COGNAC SPICY PASSION

Du skal bruge:

8 g (eller 2 spsk) Spicy Passion
10 cl danskvand
3 cl cognac
5 cl Grand Marnier
5 ml rørsukkersirup

Sådan gør du:

  • Lad 8 g Spicy Passion trække i 0,5 liter vand ved 80°C i 4 min.
  • Lad teen afkøle og hæld den derefter i en isterningbakke.
  • Hæld cognac, Grand Marnier og derefter rørsukkersirup i et glas.
  • Tilsæt derefter danskvand.
  • Afslut med at tilføje to isterninger med Spicy Passion.
  • Serveres afkølet med en skive appelsin.
  • Voilà