Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

BESTIL FOR MERE END 500 KR. OG FÅ GRATIS LEVERING

Om os

Hos Palais des Thés betragter vi te som en ren fornøjelse, der er værd at forkæle sig selv med. Det er en naturskat, der er fuld af smag og aroma, og er derfor en rig kilde til skønne sanseoplevelser. Vi rejser til alle verdenshjørner og etablerer langsigtede relationer med vores producenter for at kunne give dig enestående høst. Samtidig designer Palais des Thés i Paris te og urtete med smage, der vækker dine sanser og giver dig mulighed for at drømme dig væk til forskellige steder, årstider og ferier.

Mød hovedaktørerne bag Palais des Thés:

FRANÇOIS-XAVIER DELMAS

François-Xavier Delmas

Palais des Thés blev grundlagt af Francois-Xavier Delmas i 1987 i Paris med det formål at demokratisere te og inspirere Vesten til at lære mere om de kulturelle og gastronomiske aspekter af te.

Hans job involverer at rejse verden rundt for at opdage Grand Cru-teer, der er sjældne og udsøgte. I over 30 år har han besøgt tehaver og plantager og dannet stærke og venlige bånd med mennesker, der dedikerer deres liv til at producere den bedste te. I løbet af denne lange rejse har han tilegnet sig uvurderlig viden og dyb indsigt i teens verden - som han glad deler ud af på sin blog: "Discovering Tea" og i sin seneste bog "In Search of Tea - Discovery and Knowledge" (2021).

MATHIAS MINÉT

Mathias Minét

Mathias Minét blev en del af Palais des Thés i 1998, og har sammen med Delmas stået i spidsen for virksomhedens vækst. Minét er geniet bag alle vores signaturblandinger, såsom Blue of London, Thé du Hammam og Vive le Thé Bio. Med sin viden, nysgerrighed, kreativitet og ikke mindst passion sørger han for, at råvarerne harmonerer med hinanden. Ifølge Minét er en blanding altid mere end summen af ​​dens dele, og enhver signaturblanding er resultatet af en kompleks og unik alkymi.

Derudover har Minét og Delmas åbnet deres egen teskole (L'École du Thé) i Paris. Skolen ligger nu også i New York. De har skrevet og udgivet to tebøger sammen: "Teelskerens smagsguide" (2007) og "Te Sommelier - Te i 160 illustrerede lektioner" (2016).

PALAIS DES THÉS DANMARK

Vi er importør og distributør af Palais des Thés i Danmark siden april 2023.

Teamet bag består af Frans Grønholdt Truelsen, som er direktør og ansvarlig for salg, Steen Albers Thomasen, som er ansvarlig for webshoppen, marketing og kommunikation samt Hang Collier, som er Store Manager og Tara Agustsdottir, som er butiksassistent.

Vi er alle erfarne i fysisk og digital detailhandel og bliver løbende uddannet i teens fantastiske verden på Palais des Thés' egen Te Sommelier-skole i hjertet af Paris.

Du kan læse mere om skolen på L'École du Thé (ecoleduthe.com)

Vi glæder os til at servicere dig her på webshoppen eller hilse på dig i vores butik på Frederiksberg.

Du kan kontakte os på frederiksberg@palaisdesthes.com