Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

BESTIL FOR MERE END 500 KR. OG FÅ GRATIS LEVERING

Vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser ("Vilkår", "Vilkår og betingelser") regulerer dit forhold til https://www.lepalaisdesthes.dk hjemmeside ("tjenesten"), der drives af PDT Danmark ApS ("os", "vi" eller " vores").

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du bruger tjenesten.

Din adgang til og brug af Tjenesten er betinget af din accept af og overholdelse af disse Vilkår. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der tilgår eller bruger tjenesten.

Ved at tilgå eller bruge tjenesten accepterer du at være bundet af disse vilkår. Hvis du er uenig i nogen del af vilkårene, kan du ikke få adgang til tjenesten.

KØB

Hvis du ønsker at købe et produkt eller en tjeneste, der er tilgængelig via tjenesten ("Køb"), kan du blive bedt om at give visse oplysninger, der er relevante for dit køb, herunder, uden begrænsning, dit kreditkortnummer, udløbsdatoen for dit kreditkort, din faktureringsadresse og dine forsendelsesoplysninger.

Du repræsenterer og garanterer, at: (i) du har den juridiske ret til at bruge et hvilket som helst kreditkort eller andre betalingsmetoder i forbindelse med ethvert køb; og at (ii) de oplysninger, du giver os, er sande, korrekte og fuldstændige.

Ved at indsende sådanne oplysninger giver du os ret til at give oplysningerne til tredjeparter med det formål at lette gennemførelsen af køb.

Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere din ordre til enhver tid af visse årsager, herunder men ikke begrænset til: tilgængelighed af produkter eller tjenester, fejl i beskrivelsen eller prisen på produktet eller tjenesten, fejl i din ordre eller andre årsager.

RETURNERING

Hvis du ønsker at returnere en pakke, er dette muligt. Vær opmærksom på, at vi har brug for, at du giver os besked (inden for 14 dage efter dit køb) via e-mail.

Bemærk også, at vi kun modtager returordrer købt fra vores webshop, og vi accepterer ikke returforsendelse sendt til afhentningsbutikker.

Vær opmærksom på, at du er ansvarlig for de returnerede produkter, indtil vi modtager dem, og at du selv skal dække returneringsomkostningerne. Produkterne skal returneres ubrugte og i samme stand som de var ved modtagelsen.

Når vi modtager din pakke og varerne er godkendt, returnerer vi ordrebeløbet til dig. Vi refunderer ingen forsendelsesomkostninger. Det er dit ansvar at dokumentere returneringen - så husk at sende os pakketrackingnr.

Hvis du glemmer at afhente din pakke i din valgte afhentningsbutik, vil den automatisk blive sendt tilbage til os. Hvis dette sker, refunderer vi betalingen af de købte varer. Vi refunderer dog ikke forsendelsesomkostninger.

Returadresse:

Palais des Thés, Gl. Kongevej 82 G, 1850 Frederiksberg

Mail: frederiksberg@palaisdesthes.com

TILGÆNGELIGHED, FEJL OG UNØJAGTIGHEDER

Vi opdaterer løbende vores tilbud af produkter og tjenester på Tjenesten. De produkter eller tjenester, der er tilgængelige på vores tjeneste, kan være forkert prissat, beskrevet unøjagtigt eller utilgængelige, og vi kan opleve forsinkelser i opdatering af oplysninger om tjenesten og i vores annoncering på andre websteder.

Vi kan ikke og garanterer ikke for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af nogen information, herunder priser, produktbilleder, specifikationer, tilgængelighed og tjenester. Vi forbeholder os retten til at ændre eller opdatere oplysninger og til at rette fejl, unøjagtigheder eller udeladelser til enhver tid uden forudgående varsel.


KONKURRENCER, SWEEPSTAKES OG KAMPAGNER

Eventuelle konkurrencer, lodtrækninger eller andre kampagner (samlet kaldet "Kampagner"), der gøres tilgængelige via Tjenesten, kan være underlagt regler, der er adskilt fra disse Vilkår. Hvis du deltager i kampagner, bedes du gennemgå de gældende regler samt vores privatlivspolitik. Hvis reglerne for en Kampagne er i konflikt med disse Vilkår, vil Kampagnereglerne være gældende.

REGNSKAB

Når du opretter en konto hos os, skal du til enhver tid give os oplysninger, der er nøjagtige, fuldstændige og aktuelle. Undladelse af at gøre dette udgør et brud på vilkårene, hvilket kan resultere i øjeblikkelig lukning af din konto på vores tjeneste.

Du er ansvarlig for at beskytte den adgangskode, som du bruger til at få adgang til tjenesten og for alle aktiviteter eller handlinger under din adgangskode, uanset om din adgangskode er med vores tjeneste eller en tredjepartstjeneste.

Du accepterer ikke at videregive din adgangskode til nogen tredjepart. Du skal straks underrette os, når du bliver opmærksom på ethvert brud på sikkerheden eller uautoriseret brug af din konto.

Du må ikke som brugernavn bruge navnet på en anden person eller enhed, eller som ikke er lovligt tilgængeligt til brug, et navn eller varemærke, der er underlagt nogen rettigheder tilhørende en anden person eller enhed end dig uden passende tilladelse, eller et navn, der er på anden måde stødende, vulgær eller obskøn.

Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere din ordre, hvis der er mistanke om svindel eller en uautoriseret eller ulovlig transaktion.

INTELLEKTUEL EJENDOM

Tjenesten og dens originale indhold, funktioner og funktionalitet er og forbliver Bornholms Keramikfabriks og dets licensgiveres eksklusive ejendom. Tjenesten er beskyttet af ophavsret, varemærke- og anden lovgivning i både Danmark og udlandet. Vores varemærker og varebeklædning må ikke bruges i forbindelse med noget produkt eller service uden forudgående skriftligt samtykke fra Palais des Thés Danmark.

LINKS TIL ANDRE WEBSTEDER

Vores service kan indeholde links til tredjeparts websteder eller tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af PDT Danmark ApS.

Bornholms Keramikfabrik har ingen kontrol over, og påtager sig intet ansvar for, indholdet, privatlivspolitikkerne eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester. Du anerkender og accepterer endvidere, at PDT Danmark ApS ikke er ansvarlig eller erstatningspligtig, direkte eller indirekte, for skader eller tab forårsaget eller påstået at være forårsaget af eller i forbindelse med brug af eller tillid til sådant indhold, varer eller tjenester, der er tilgængelige på eller gennem sådanne websteder eller tjenester.

Vi anbefaler dig på det kraftigste at læse vilkårene og betingelserne og privatlivspolitikkerne for eventuelle tredjepartswebsteder eller -tjenester, som du besøger.

AFSLUTNING

Vi kan afslutte eller suspendere din konto med det samme, uden forudgående varsel eller ansvar, uanset årsag, herunder uden begrænsning, hvis du overtræder vilkårene.

Ved opsigelse ophører din ret til at bruge Tjenesten øjeblikkeligt. Hvis du ønsker at lukke din konto, kan du blot stoppe med at bruge tjenesten.

ANSVARSBEGRÆNSNING

PDT Danmark ApS eller dets direktører, medarbejdere, partnere, agenter, leverandører eller tilknyttede selskaber skal under ingen omstændigheder være ansvarlige for indirekte, tilfældige, særlige, følgeskader eller strafskader, herunder uden begrænsning tab af fortjeneste, data, brug, goodwill , eller andre immaterielle tab, som følge af (i) din adgang til eller brug af eller manglende evne til at få adgang til eller bruge Tjenesten; (ii) enhver tredjeparts adfærd eller indhold på Tjenesten; (iii) ethvert indhold opnået fra Tjenesten; og (iv) uautoriseret adgang, brug eller ændring af dine transmissioner eller indhold, uanset om det er baseret på garanti, kontrakt, tort (herunder uagtsomhed) eller enhver anden juridisk teori, uanset om vi er blevet informeret om muligheden for en sådan skade, og endda hvis en afhjælpning anført heri viser sig at have svigtet sit væsentlige formål.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Din brug af tjenesten er på egen risiko. Tjenesten leveres på "SOM DEN ER" og "SOM TILGÆNGELIG". Tjenesten leveres uden garantier af nogen art, hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, ikke-krænkelse eller ydeevne.

PDT Danmark ApS dets datterselskaber, tilknyttede selskaber og dets licensgivere garanterer ikke, at a) Tjenesten vil fungere uafbrudt, sikkert eller tilgængelig på et bestemt tidspunkt eller sted; b) eventuelle fejl eller mangler vil blive rettet; c) Tjenesten er fri for vira eller andre skadelige komponenter; eller d) resultaterne af brugen af tjenesten vil opfylde dine krav.

LOVVALG

Disse vilkår skal styres og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark, uden hensyntagen til dets lovkonflikter.

Vores manglende håndhævelse af nogen rettighed eller bestemmelse i disse vilkår vil ikke blive betragtet som et afkald på disse rettigheder. Hvis en bestemmelse i disse vilkår anses for at være ugyldig eller ikke kan håndhæves af en domstol, vil de resterende bestemmelser i disse vilkår forblive i kraft. Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os vedrørende vores tjeneste, og erstatter og erstatter alle tidligere aftaler, vi måtte have mellem os vedrørende tjenesten.

ÆNDRINGER

Vi forbeholder os retten til efter eget skøn til enhver tid at ændre eller erstatte disse vilkår. Hvis en revision er væsentlig, vil vi forsøge at give mindst 30 dages varsel, før eventuelle nye vilkår træder i kraft. Hvad der udgør en væsentlig ændring afgøres efter vores eget skøn.

Ved at fortsætte med at få adgang til eller bruge vores Tjeneste, efter at disse revisioner træder i kraft, accepterer du at være bundet af de reviderede vilkår. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, bedes du stoppe med at bruge tjenesten.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til disse vilkår, bedes du kontakte os.