Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

BESTIL FOR MERE END 500 KR. OG FÅ GRATIS LEVERING

Ledige stillinger

 

Er du nysgerrig tedrikker og kunne du tænke dig at arbejde professionelt med te i et helt nyt og spændende koncept, så send os en ansøgning på den ledige stilling i Lyngby Storcenter. Lige nu har du chancen for at være med helt fra starten.

Vi tilbyder ansættelse i et nyt og eksklusivt fransk te-koncept, som allerede har stor succes i hjemlandet med ca. 100 butikker spredt ud over hele Frankrig. Du bliver sammen med dine nye kolleger uddannet te-sommelier på vores helt egen te-sommelier-uddannelse, og på den måde får du en masse viden om tetyper, tedyrkning, tilberedning og udstyr. Det er ikke et krav, at du ved en masse om te, når du bliver ansat, men det er et krav, at du er klar til at lære en masse om te og en særlig måde at drive tebutik på.

Det er en sikker fordel, hvis du allerede har erfaringer med at arbejde i butik, men det kan også være, at du har arbejdet i serviceindustrien på andre måder, fx som restaurationsansat med indsigt i vin og mad. Det vigtigste er, at du er klar til at give vores kunder en god oplevelse og service på et tårnhøjt niveau. 

Lige nu søger vi en ansat til denne stilling:

  • en fuldtidsansat butiksassistent til vores nye tebutik i Lyngby Storcenter med ansættelse hurtigst muligt.

     

Send din ansøgning til frederiksberg@palaisdesthes.com hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Steen Albers på 3132 2320.