Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

BESTIL FOR MERE END 500 KR. OG FÅ GRATIS LEVERING

Salgsbetingelser

Almindelige vilkår

Salgsbetingelserne gælder for salg af varer og ydelser på lepalaisdesthes.dk til forbrugere. Ved køb af produkter har du accepteret og godkendt de gældende betingelser.

Når "vi", "vores" eller "os" bruges nedenfor, betyder det Palais des Thés Danmark. Når "dig", "dig" eller "din" bruges nedenfor, betyder det køberen (den person, der er angivet som køber i ordren).

Registrering

For at handle i denne webshop skal du have en leveringsadresse i Danmark. Vi opbevarer oplysningerne på en sikker måde, og oplysningerne vil ikke være tilgængelige for uvedkommende.

En bindende købsaftale kan kun indgås med personer over 15 år, eller med forældres godkendelse.

Meddelelse

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev giver du samtykke til, at vi (den dataansvarlige) behandler personoplysninger om dig i form af e-mailadresse/telefonnummer. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske via et separat link i det nyhedsbrev, du modtager, eller ved at kontakte kundeservice. Du har rettigheder efter persondataforordningen – for eksempel ret til at kræve indsigt eller berigtigelse af mine personoplysninger. Der er mere information om vores brug af persondata i privatlivspolitikken, som du kan finde et link til nederst på vores sider.

Ændring af adresse

Du skal selv ændre adressen under "Mine adresser" på "Min side". Den adresse, du vælger som standardadresse, vil blive brugt som standardfaktura og leveringsadresse ved fremtidige køb, men vil ikke påvirke eksisterende ordrer. Vi sender alle pakker til den leveringsadresse, der er gemt på ordren, når vi registrerer din betaling.

Betaling

Vi skal have registreret betaling, før vi behandler ordren. Vi tilbyder i øjeblikket en mulighed, nemlig: Nets (bankkort/kreditkort).


Tilbud

Alle tilbud er gældende så længe lager haves.

Fragt

lepalaisdesthes.dk betaler du fragt fra kr. 49,- som sendes med GLS.

Leveringsbetingelser

lepalaisdesthes.dk har forsendelser til hele Danmark. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt, men er normalt mellem 3 og 7 hverdage efter registreret betaling. Vi forbeholder os retten til længere leveringstider i perioder med høj trafik hos os eller vores transportpartner.

GLS sender en afhentningsbesked på e-mail og du vil også modtage en afhentningsbesked på sms, hvis du har valgt dette i din profil. Alle forsendelser kan spores via linket i din ordrebekræftelse sendt på e-mail, når produkterne er sendt fra os. Du kan spore din pakke her:

Find din pakke | GLS Denmark (gls-group.com)


Som kunde er du forpligtet til at overvåge status på din forsendelse. lepalaisdesthes.dk er ikke ansvarlig for at udstede en meddelelse om en ankommet pakke. GLS uafhentede pakker tilbage i henhold til sit system efter 14 dage.

Hvis du beder GLS om at returnere varen, og hvis du på forhånd giver os besked om, at du benytter dig af fortrydelsesretten inden for fristen, skal du kun betale for returomkostningen.

Beskadiget forsendelse

Modtager du en beskadiget forsendelse, skal du som kunde overholde vores procedurer, der gælder ved modtagelse af en beskadiget forsendelse. Send os en besked på e-mail til frederiksberg@palaisdesthes.com. Du vil herefter modtage et svar fra en af ​​vores kundeservicemedarbejdere, som vil hjælpe dig videre. Varer, der er beskadiget efter afsendelse med Bring, skal anmeldes til os med foto på frederiksberg@palaisdesthes.com.

Produktinformation

Vi gør altid vores bedste for at give dig korrekt produktinformation. Vi forbeholder os dog ret til forkerte produktbeskrivelser (fx pris, variant, størrelse) Vi forbeholder os også retten til at løbe tør for lager af forskellige årsager.

Klager og fortrydelsesret
Alle henvendelser vedrørende reklamationer, skader på varer eller fejl ved levering skal rettes skriftligt til frederiksberg@palaisdesthes.com. Du vil så hurtigst muligt modtage et svar fra en af ​​vores kundeservicemedarbejdere.

Fortrydelsesret og fortrydelsesfrist

Du kan fortryde aftalen uden begrundelse inden 14 dage efter, at vi har opfyldt vores forpligtelse til at give oplysninger i henhold til fortrydelsesretsloven, og varen og fortrydelsesretsblanketten er modtaget.
Du skal give os besked, hvis fortrydelsesretten benyttes. Fristen anses for overholdt, hvis meddelelsen sendes inden fristens udløb. Der er ingen formelle krav til rapporten, men af ​​bevismæssige årsager bør den være skriftlig. Send e-mail til frederiksberg@palaisdesthes.com.

Benytter du dig af fortrydelsesretten inden for fristen, skal du have det tilbage, du har betalt for varen. Varen skal sendes retur til os inden afregning finder sted. Du skal selv dække returneringsomkostningerne.

Fortrydelsesretten kræver, at varerne kan returneres i væsentlig samme stand og mængde. Det betyder, at du ikke kan fortryde købet, hvis du har brudt forseglingen på emballage eller andre typer varer, som ikke kan videresælges uden intakt emballage. (anden mad osv.)

Te, der er solgt som løs vægt i 50 g, 100 g eller 500 g doypack poser, kan ikke returneres, da dette betragtes som friske varer.

Kun te, der er færdigpakket i en metalæske eller i forseglet emballage, kan returneres.

Alt teudstyr kan returneres, så længe det er ubrugt. Varen returneres i original emballage/æske.

Fortrydelsesretten giver os ret til at debitere dig, hvis produktet har lidt en værdiforringelse som følge af brug ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og/eller funktion.

Klage

Hvis en fejl eller mangel opdages, skal du give os skriftlig meddelelse herom inden for rimelig tid efter, at du har opdaget eller burde have opdaget det, at du ønsker at gøre manglen gældende (reklamation).

Hvis der er en mangel ved varen, og du har reklameret inden for fristen, kan du gøre følgende: Tilbageholde købesummen, vælg under visse betingelser mellem udbedring og levering, kræve annullering af købet.

Har du yderligere spørgsmål til fortrydelsesretten, fortrydelsesfristen eller klager, kan du kontakte os på frederiksberg@palaisdesthes.com.

Ændring i vilkårene

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser, herunder som følge af ændringer i lovgivningen.

Tvister og lovvalg

Tvister i forbindelse med betingelserne og tilknyttede bestemmelser samt tvister, der i øvrigt vedrører handel på lepalaisdesthes.dk følger dansk lov og falder ind under de almindelige tvistbilæggelsesorganer og domstole, med Københavns byret som værneting for enhver sag.

Ophavsret

Indholdet på lepalaisdesthes.dk er Palais Des Thés's ejendom. Dette indhold er beskyttet af copyright, markedsføring og varemærkelovgivning. Det betyder, at varemærker, firmanavne, produktnavne, information om produkter, herunder beskrivelser af produkterne, billeder/grafik, design og layout og andet indhold på siderne ikke kan downloades, kopieres eller bruges på anden måde uden at dette er tilladt af lovgivning eller med samtykke fra Palais Des Thés.